06 - 444 685 84    info@actiefelan.nl

Aanbod

Vrijblijvend intake gesprek
Ik nodig je uit voor een vrijblijvend gratis intake gesprek waarin we samen nagaan waar jij aan wilt werken. Tevens kijken we of het tussen ons klikt en of mijn aanpak aansluit bij jouw verwachtingen. Daarna besluiten we of we met elkaar in zee gaan. Ik stuur je dan een vrijblijvende offerte en daarna besluit je definitief of je door gaat met het coachtraject.

Kort traject 4 sessies van 1,5 uur:
Focus op bestrijding van stress op korte termijn

  • besteding van je tijd, energievreters en energiegevers
  • voeding
  • beweging
  • ontspanning
Middellang traject 8 sessies van 1,5 uur:
Focus op bestrijding van stress op de lange termijn en life- en loopbaancoaching

  • Wie ben ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat wil ik en waar krijg ik energie van?
Lang traject 12 sessies van 1,5 uur:
Eerst focus op bestrijding van stress op de korte termijn waarna er voldoende energie is om te kijken naar voorkoming van stress op de lange termijn.

Dit is een combinatie van het korte en middellange traject.

Tijdens het middellange en lange traject evalueren we samen tussentijds of we aan de juiste veranderingen werken of dat deze aangepast moeten worden.

Naast de sessies bestaan de trajecten uit opdrachten en testen waar je thuis mee aan de slag gaat en die we in de sessies bespreken. Ondersteuning tussendoor via WhatsApp, telefoon, mail of Skype. Tijdens de sessies bied ik verschillende coachmethodieken, spellen, wandelingen en oefeningen aan. Aan het eind van het traject kan ik een rapportage opstellen van de belangrijkste thema’s.

Op basis van de coachvraag en het intakegesprek bepalen we welk traject het meest geschikt is en ontvang je mijn offerte.

Na afloop evalueren we en kijken we of je een antwoord hebt gevonden op de vragen waar je aan wilt werken. Is je vraag nog onvoldoende beantwoord of heb je aanvullende vragen dan is het mogelijk om een vervolg af te spreken. Ik ondersteun je graag tot het gewenste resultaat.